Grup de treball

 

 

Primera emissió televisiva d’Sportic a Cornellà

El projecte Sportic comença a donar els seus fruits. Demà arriba la prova de foc amb la primera retransmissió en directe d’un partit de futbol des de les instal·lacions del C.D. Fonstanta-Fatjó. Amb dues càmeres digitals i diversos dispositius mòbils, els joves participants al projecte s’encarregaran d’enregistrar el partit i emetre’l per Internet. La prova començarà a les 10:00 del matí.

Retransmissió en proves al camp

Podeu veure la retransmissió en directe clicant la imatge

No us perdeu la primera retransimissió. Futbol i tecnologia començar a anar de la mà!

Partit: Aleví C. C.D. Fontsanta-Fatjó vs. Aleví Gavà-Mar
Lloc: Camp de futbol del C.D. Fontsanta-Fatjó
Hora: 10:00 del matí

El projecta va arrencar el passat 8 de febrer, quan es van iniciar les sessions divulgatives a les instal·lacions del Citilab, on l’equip de Fontsanta-Fatjó va començar a formar-se en qüestions tècniques, com ara el funcionament d’una càmera o com s’edita un vídeo. Aquest procés començarà a donar els seus primers resultats a partir de demà, quan es porti a terme la primera prova pilot d’una retransmissió des del camp. D’aquesta manera, s’assolirà un dels objectius principals del projecte: demostrar que la ciutadania pot innovar a partir dels nous medis socials.

Trobareu més informació al canal de Twitter i a Facebook.

Leave a Reply

  

  

  


*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>