Sportic http://www.projectescitilab.eu/sportic Otro sitio creado con WordPress Fri, 07 May 2010 15:31:42 +0000 en hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.3.2 SporTIC a Orleans (VISION) http://www.projectescitilab.eu/sportic/?p=109 http://www.projectescitilab.eu/sportic/?p=109#comments Fri, 07 May 2010 15:31:41 +0000 Sportic Citilab http://www.projectescitilab.eu/sportic/?p=109 ]]> http://www.projectescitilab.eu/sportic/?feed=rss2&p=109 0 Escenario complejo = Keep it simple! http://www.projectescitilab.eu/sportic/?p=106 http://www.projectescitilab.eu/sportic/?p=106#comments Sat, 10 Apr 2010 11:13:58 +0000 cristian http://www.projectescitilab.eu/sportic/?p=106 1. Intentamos desplegar al máximo el dispositivo. Nos proponiamos realizar a dos cámaras y probar los móviles. 2. Una de las estaciones no funciona y las frecuencias de los micros no coinciden. Surgen problemas con la wifi. 3. Simplificamos y nos quedamos con una estación, con el micro de ambiente. En el primer partido retransmiten [...]]]> 1. Intentamos desplegar al máximo el dispositivo. Nos proponiamos realizar a dos cámaras y probar los móviles.
2. Una de las estaciones no funciona y las frecuencias de los micros no coinciden. Surgen problemas con la wifi.
3. Simplificamos y nos quedamos con una estación, con el micro de ambiente. En el primer partido retransmiten Espada e Iván. En el segundo Ivan y Chacón.
4. Se realizan dos crónicas desde el campo. Chacón se inicia en el Twitter.
5. Desmontamos el despliegue y recogemos entre todos.
6. Ya en el Citilab revisamos los aciertos y los fallos.
7. El martes nos vemos con los chavales y la dirección para diseñar las próximas acciones.

Os mantendremos informados!

]]>
http://www.projectescitilab.eu/sportic/?feed=rss2&p=106 0
Primera emissió televisiva d’Sportic a Cornellà http://www.projectescitilab.eu/sportic/?p=54 http://www.projectescitilab.eu/sportic/?p=54#comments Fri, 09 Apr 2010 19:10:51 +0000 Sportic Citilab http://www.projectescitilab.eu/sportic/?p=54 El projecte Sportic comença a donar els seus fruits. Demà arriba la prova de foc amb la primera retransmissió en directe d’un partit de futbol des de les instal·lacions del C.D. Fonstanta-Fatjó. Amb dues càmeres digitals i diversos dispositius mòbils, els joves participants al projecte s’encarregaran d’enregistrar el partit i emetre’l per Internet. La prova [...]]]> El projecte Sportic comença a donar els seus fruits. Demà arriba la prova de foc amb la primera retransmissió en directe d’un partit de futbol des de les instal·lacions del C.D. Fonstanta-Fatjó. Amb dues càmeres digitals i diversos dispositius mòbils, els joves participants al projecte s’encarregaran d’enregistrar el partit i emetre’l per Internet. La prova començarà a les 10:00 del matí.

Retransmissió en proves al camp

Podeu veure la retransmissió en directe clicant la imatge

No us perdeu la primera retransimissió. Futbol i tecnologia començar a anar de la mà!

Partit: Aleví C. C.D. Fontsanta-Fatjó vs. Aleví Gavà-Mar
Lloc: Camp de futbol del C.D. Fontsanta-Fatjó
Hora: 10:00 del matí

El projecta va arrencar el passat 8 de febrer, quan es van iniciar les sessions divulgatives a les instal·lacions del Citilab, on l’equip de Fontsanta-Fatjó va començar a formar-se en qüestions tècniques, com ara el funcionament d’una càmera o com s’edita un vídeo. Aquest procés començarà a donar els seus primers resultats a partir de demà, quan es porti a terme la primera prova pilot d’una retransmissió des del camp. D’aquesta manera, s’assolirà un dels objectius principals del projecte: demostrar que la ciutadania pot innovar a partir dels nous medis socials.

Trobareu més informació al canal de Twitter i a Facebook.

]]>
http://www.projectescitilab.eu/sportic/?feed=rss2&p=54 0
C.D. Fontsanta-Fatjó, primer participant d’SporTIC http://www.projectescitilab.eu/sportic/?p=40 http://www.projectescitilab.eu/sportic/?p=40#comments Thu, 25 Mar 2010 17:57:23 +0000 german http://www.projectescitilab.eu/sportic/?p=40 El club de futbol de Fontsanta-Fatjó és, des del passat 8 de febrer, el primer equip que posa en pràctica la metodologia d’SporTIC. Els jugadors han iniciat el procés per convertir-se en reporters i periodistes i, així, poder gestionar el seu propi canal de televisió a Internet.

Fins ara, se’ls han proporcionat els diferents coneixements [...]]]> El club de futbol de Fontsanta-Fatjó és, des del passat 8 de febrer, el primer equip que posa en pràctica la metodologia d’SporTIC. Els jugadors han iniciat el procés per convertir-se en reporters i periodistes i, així, poder gestionar el seu propi canal de televisió a Internet.

Fins ara, se’ls han proporcionat els diferents coneixements perquè puguin crear les seves peces audiovisuals. El funcionament de la càmera, com formular una pregunta durant una entrevista o com editar un vídeo són alguns dels temes que s’han tractat al llarg de les sessions de caire més teòric realitzades al Citilab. A partir d’aquests coneixements, els joves han planificat, enregistrat i editat una sèrie de presentacions dels diferents equips del C.D. Fontsanta-Fatjó.

Tot aquest material creat pels joves es pot consultar al seu perfil de Facebook i, pròximament, al seu canal de televisió on-line.

]]> http://www.projectescitilab.eu/sportic/?feed=rss2&p=40 0