Grup de treball

 

 

C.D. Fontsanta-Fatjó, primer participant d’SporTIC

El club de futbol de Fontsanta-Fatjó és, des del passat 8 de febrer, el primer equip que posa en pràctica la metodologia d’SporTIC. Els jugadors han iniciat el procés per convertir-se en reporters i periodistes i, així, poder gestionar el seu propi canal de televisió a Internet.

Fins ara, se’ls han proporcionat els diferents coneixements perquè puguin crear les seves peces audiovisuals. El funcionament de la càmera, com formular una pregunta durant una entrevista o com editar un vídeo són alguns dels temes que s’han tractat al llarg de les sessions de caire més teòric realitzades al Citilab. A partir d’aquests coneixements, els joves han planificat, enregistrat i editat una sèrie de presentacions dels diferents equips del C.D. Fontsanta-Fatjó.

Tot aquest material creat pels joves es pot consultar al seu perfil de Facebook i, pròximament, al seu canal de televisió on-line.

Leave a Reply

  

  

  


*

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>